Contact

Wil je een vraag stellen over een eetstoornis of heb je een opmerking over de website? Bekijk dan op deze pagina met wie en hoe je contact kunt opnemen.

Vraag over de website

Heb je vragen of opmerkingen en vind je iets niet terug in First EET kit wat je wel had willen vinden, laat het ons dan gerust weten. Het komende jaar bereiden we de First EET kit verder uit. O.a. met informatie voor ggz-professionals.

Vraag als professional

Bij K-EET (Ketenaanpak Eetstoornissen Informatie) kun je als zorg- of jeugdhulpprofessional jouw casus bespreken met een expert. De experts van K-EETi denken mee en geven praktisch en inhoudelijk advies over de zorg voor kinderen en jongeren met een eetstoornis en hun ouders. Dit helpt zorg- en jeugdhulpprofessionals beslissingen nemen. K-EETi houdt zich ook bezig met vroegtijdige en effectieve behandeling van kinderen en het stimuleren van jongeren.

K-EETi is iedere werkdag bereikbaar tussen 12.00 en 13.00 uur via 085-760 3375 (gebruikelijke belkosten). Weet je niet zeker waar je vraag thuishoort? De experts van K-EETi denken graag met je mee!